Kétszeres magyar bajnokot igazolt a megye I-es Cigánd

Luis Ramos Cigándon

Luis Ramos a Debrecennel kétszeres magyar bajnok, és kétszeres magyar kupa-győztes igazolásával erősít a Cigánd SE

A 36 éves, hondurasi futballista az NB III-as Füzesgyarmatból igazolt a Cigándhoz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú bajnokságba. A bodrogközi együttes a feljutási esélyeit szeretné javítani a Debrecennel kétszer bajnokságot (2010,2012) és kétszer magyar kupát (2012,2013) is nyerő középpályással.

Ramos 2007-ben érkezett Magyarországra, első hazai klubja a Nyíregyházi Spartacus volt, de megfordult Kecskeméten, a DVSC-DEAC-ban, de játszott Szlovákiában, Csehországban, Azerbajdzsánban, Irakban és Hondurason is.

A Cigánd 2016-ban feljutott az NB II-be, majd két idény után kiesett a másodosztályból. Az új vezetőedző Szatmári Csaba együttese eddig két NB II-as csapattal játszott edzőmeccset, egy vereség és egy döntetlen a mérlege. A felkészülési időszak és a két barátságos mérkőzés alapján Szatmári elégedett a csapatával:

“Motivált játékosokkal találkoztam, mindegyikük akar és szeret is keményen dolgozni. Képzettek, ezért is kértem tőlük, hogy merjenek focizni, mutassák meg, milyen képességekkel rendelkeznek, mert hosszabb távon számítunk rájuk.”

Forrás: cigandse.hu

Kép: cigandse.hu